Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Резервирајте го датумот - 29.01.2019 за настан на тема: "Дигитална трансформација на компаниите со користење на Микрософт технологии"

January 24, 2019

 

 

Искон Решенија, во сорабoтка со Микрософт Македонија, организира настан посветен на запознавање со најдобрите современи практики во доменот на:

 

Дигитална трансформација на компаниите со користење на Микрософт технологии и промоција на Business Central (MK)

 

Настанот е наменет за брзорастечките компании кои сакаат да ги следат технолошките трендови за подобрено управување со бизнисот преку оптимизирање на компаниските процеси, подобрување на интеракциите со купувачите и носење подобри одлуки.

 

На настанот ќе добиете одговори на следите прашања:

 

  • Како да обезбедите за Вашите вработени единствено, безбедно место кое ги обединува сите тимски потреби: разговор, состаноци, повици, размена на датотеки и многу други алатки?
     

  • Како да обезбедите решение за безбедност, продуктивност и менаџмент  преку интегрирана платформа која ги обединува Office 365 и Windows 10?
     

  • Како да обезбедите сеопфатно деловно ERP решение кое едноставно и непречено ги поврзува луѓето и процесите и притоа флексибилно расте согласно Вашите потреби. Dynamics 365 Business Central e целосно интегриран со Office 365 и вклучува вградена интелигенција, така што е едноставно за користење и носење на подобри делови одлуки.

 

Агенда:

 

9:00       9:15        Welcome & Coffee

9:15        9:30       Microsoft Key Note

9:30       10:00     Digital Transformation Session

10:00      11:00      M365/O365 + Intune

11:00       11:30      Lunch

11:30       12:00     Business Central + Smart Technologies (AI)

12:00      13:00     Business Central MK + Teams

13:00      13:15      Business Central MK Offering

13:15       14:00     Networking & Coffee

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Сите права задржани - Искон Решенија ДОО