top of page

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ПРОДУКТИВНОСТА

ПОДОБРЕТЕ ГО ДОНЕСУВАЊЕТО ОДЛУКИ

Почетна
За нас
ЗА ИСКОН РЕШЕНИЈА

Искон Решенија е компанија чија основна дејност е имплементација и одржување на деловни решенија, со главен фокус во доменот на Microsoft Dynamics софтверските платформи и Office 365 алатките за продуктивност. Идејата на која се темели нашата работа е подобрување на функционирањето на компаниите кои се наши клиенти во областа на планирањето и управувањето со сопствените ресурси, релациите со купувачите и контактите, како и зголемување на продуктивноста преку дигитална трансформација.

Основните вредности на нашата компанија се силната посветеност на разбирање на потребите на клиентот, темелната анализа и креативен дизајн и беспрекорниот однос како основа за соработка на долги патеки. 

Искон Решенија е директен Microsoft партнер со компетентност за продажба и имплементација на  Dynamics NAV со тим кој повеќе од 10 години успешно ја гради Dynamics заедницата во регионот.

10+

Најголем и најискусен тим на  Dynamics NAV консултанти

30+

Најголем број имплементации

во Македонија

200+

Најголем пакет локализациски

функционалности

УСЛУГИ
ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА
ОДРЖУВАЊЕ
И ПОДДРШКА
НАДГРАДБА
ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА
OUTSOURCING
УСЛУГИ
BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central претставува сеопфатно ERP решение кое го поврзува целокупното работење во единствен интегриран систем. Се одликува со брзо воведување и прилагодување на потребите на компаниите, ефикасно поврзување со останатите информациони системи и едноставна употреба. Се употребува во над 120,000 компании ширум светот.

Microsoft Dynamics 365 Business Central е визуелно и функционално поврзан со оперативниот систем Microsoft Windows и со работната алатка Microsoft Office.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ја намалува вредноста на инвестициите  и ги зголемува позитивните ефекти во работењето. Предност на ова решение е тоа што покрај сегашното работење, претставува сигурен темел и за идни промени, раст и интернационализација на деловното работење на компаниите.

Функционалности кои ги опфаќа Business Central
ФИНАНСИСКО РАБОТЕЊЕ
МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ
НАБАВКИ
ПРОДАЖБА
И МАРКЕТИНГ
ВОДЕЊЕ НА ПРОЕКТИ
УСЛУЖНИ
ДЕЈНОСТИ
ПРОИЗВОДСТВО
ЧОВЕЧКИ
РЕСУРСИ
РЕШЕНИЕ
УСПЕШНИ ИМПЛЕМЕНТАЦИИ
Деловни модели
Дистрибуција
Производство
Услуги
Малопродажба
Индустрии
Стока за широка потрошувачка (FMCG)
Болничко работење и фармација
Јавни институции
Невладини институции
Tекстил
Информациска технологија
Опрема за заварување, професионални машини и алат
Хидраулика
Игри на среќа
Рударство

Методологија која ја користиме при имплементација на проектите е Microsoft Dynamics Sure Step, прилагодена зависно од проектот, ресурсите на клиентот, обемот и трендот на барањата.

ВО КОЈА ИНДУСТРИЈА Е ВАШИОТ БИЗНИС?

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЈА

УСПЕШНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Microsoft Nav on Azure
РЕФЕРЕНЦИ
ИЗЈАВИ ОД КЛИЕНТИ

Би сакале да се заблагодариме на тимот на Искон Решенија за обезбедување на исклучителна услуга при спроведување на имплементација на софтверот Microsoft Dynamics NAV.
 

Вашата лична посветеност во успешноста при спроведувањето на еден комплексен проект во кој беа вклучени четири различни страни ги надмина нашите очекувања. Ни станавте партнер од доверба на кој можеме да му веруваме. Вашиот ентузијазам за продуктот и посветеноста во навременото спроведување и ефикасните решенија ни помогнаа на лесен начин да го избереме Искон Решенија како партнер кој ќе не следи во идните проекти.

Ciriaco Lo Conte, Plant Manager, Vitek
НАШИ КЛИЕНТИ
Untitled-3
Comfy_Angel
Super
masterbet
REM-Power
AEK
Habitat
Reaktiv
Total_Logistics
Mermeren
cat
park
flamingo
assecco
Novomatic
gemak
КОНТАКТ

+389 70 217 101

ДОСТАПНИ СМЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЈА

Thanks! Message sent.

bottom of page