Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Искон Решенија на партнерска конференција за Microsoft Dynamics - Directions EMEA

November 7, 2018

Трета година по ред, Искон Решенија како единствен претставник на Македонија, беше присутен на најголемата европска партнерска конференција за Microsoft Dynamics - Directions EMEA.

 

На конференцијата беа презентирани најновите  ERP трендови како и достапните производи и решенија од Microsoft и партнерската мрежа. Фокусот беше ставен на Business Central, Power платформата и процесите на локализација.

 

Претставниците на Искон Решенија ги проследија презентациите, разменија искуства со другите партнери, а имаа можност во неформална средба да се запознаат и со Marko Perisic (General Manager for Microsoft Dynamics 365 Business Central).

 

Врз основа на новите искуства и сознанија, Искон Решенија продолжува да биде иновативен лидер во имплементација на Microsoft деловните решенија во Македонија и регионот.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Сите права задржани - Искон Решенија ДОО