Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Искон Решенија се здоби со Silver Small and Midmarket Cloud Solutions компетенција

June 26, 2018

 

Искон Решенија, водечкиот имплементатор на Microsoft Dynamics ERP решенија во Македонија, се здоби со Silver Small and Midmarket Cloud Solutions компетенција, со што уште еднаш ги демонстрира своите капацитети за поддршка на компаниите во нивната дигитална трансформација и користење на новите технологии за зголемена продуктивност. 

 

За здобивање со ваква компетенција, како Microsoft партнер, Искон Решенија покажа експертиза и референци кои ја покажуваат успешната имплементација и корисничко задоволство.

 

Со Small and Midmarket Cloud Solutions компетенцијата на клиентите им се поедноставува процесот на избор на квалитетен Microsoft партнер кој продава и имплементира Microsoft Office 365 cloud и хибридни решенија правејќи дистинкција помеѓу искусните професионалци и останатите.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Сите права задржани - Искон Решенија ДОО